Breussmassage

De Breussmassage is een rustige therapeutische rugmassage,die psychische en lichamelijke blokkades goed kan oplossen. Veel tussenwervelkolom problemen, zoals ischias, ischialgie en een chronische hernia zijn met deze methode ongevaarlijk en goed te behandelen.

In de praktijk is gebleken dat bij spanningklachten zoals burn-out het hele lichaam nogal heftig kan reageren, maar dat de spannig zichtbaar afneemt. Bij osteoporose en of pijn wordt de massage heel voorzichtig uitgevoerd, want de massage mag nooit pijnlijk zijn. Deze massage brengt over het algemeen een enorm ontspannend effect teweeg en verlicht vele klachten, of neemt ze weg.

Ondersteuning naast andere behandelwijzen: Breus kan ook naast andere therapieën worden uitgevoerd, of ondersteuning bieden naast regulier bezoek aan een spacialist. De massage wordt met de handen uitgevoerd om de rug meer te strekken en de veerkracht van de tussenwervels te stimuleren.  De massage wordt met Johannes olie gegeven, na de massage wordt een zijdepapier op u rug gelegt waardoor de olie dieper in het weefsel kan inwerken.

Indicatie voor Breussmassage: 

Ter ontspanning / verzorging van de rug

* Bij verkrampte en pijnlijke wervelkolom

* Psychische klachten

* Chronische osteoporose

* Ziekte van Bechterew

* Versleten wervels

* Reumatische pijn

* Artrose

* Ischias

* Spit

* Rugpijn

* Pijn in het heiligbeengebied

Na de behandeling drinkt u voldoende water en zorgt u ervoor dat u de eerste dagen wat rustig aan doet. Het is af te raden om plotselinge bewegingen te maken en zwaar te tillen. Ook is het beter om bepaalde sporten even uit te stellen. Uw lichaam heeft even tijd nodig om zich aan te passen aan de nieuwe situatie!