Atlas Massage

 

Introductie:

Wie heeft het tegenwoordig niet :een pijnlijke nek,-schouder of arm als gevolg van overbelasting. Ook migraine, cluster- en chronische hoofdpijnen komen veelvuldig voor. Vaak worden knopen hardhandig weggemasseerd, wat met veel pijn gepaard gaat en dat is meetal geen pretje.

Nieuwe techniek:

Met de Atlasmassage wordt met een speciale massagetechniek de wervels en gewrichten op een zachte en natuurlijke wijze los gemaakt en de doorbloeding extra gestimuleerd. Hierdoor is het lichaam zelf in staat te genezen en de klachten te laten verdwijnen. Op deze manier kunnen pijnklachten door scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen, armklachten en beperking in het naar links en rechts kijken etc, snel en effectief, maar op een uiterst zachte en veilige manier worden verbeterd.Onze atlasmassagetechniek wordt op een natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken of hulpmiddelen en in vrijwel alle gevallen zonder vevelende napijn of beurs gevoel.

Met de korte ontspannende Atlasmassage is 15 minuten masseren ruim voldoende voor een verbluffend merkbaar resultaat! Bovendien geeft 3 keer 15 minuten meer effect dan 1 keer een half uur. Dat leggen wij u graag nog eens uit.

Bron:AtlasMassageGroep.nl

https://www.stichtingatlasmassagegroep.nl