Atlas- Lumbaal massage

De Atlas- en Atlas-Lumbaalmassage zijn zachte methodes om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van veel, aan de wervelkolom gerelateerde klachten.

De Atlas-Lumbaal begint met een behandeling-techniek waarmee op een relatief zachte manier het beenlengteverschil wordt opgeheven en een scheefstand in het bekken op een natuurlijke wijze wordt gecorrigeerd.

 Het is echter geen therapie of geneeswijze en valt dus buiten de reguliere- of alternatieve zorg. Ondanks dat de meeste cliënten van mij aangeven dat ze al bij de eerste keer een ongekend positief resultaat hebben ervaren, is het resultaat per persoon verschillend. Ik kan daarom geen garanties geven en wil en kan geen medische claims doen met betrekking tot de Atlas-Lumbaalmassage en de BackBalance-methode.

 Bij ernstige medische klachten is het sterk aan te raden eerst met uw behandelend arts of specialist te overleggen alvorens een behandeling te ondergaan. Bij de geringste twijfel zal ik u echter altijd eerst doorverwijzen naar de reguliere zorg. 

Bron: Atlasmassagegroep

HTML Link: